Om Nerdberry.net

Det er ikke så mye å si om bloggen min, annet enn at jeg legger ut diverse artikler om tema jeg er opptatt av. Interessene mine er mange, så det er fare for at dette blir litt hummer og kanari. Til daglig jobber jeg med salg og markedsføring for en av Norges største banker. Derfor er det naturlig at noen artikler vil bli om låne- og spareløsninger som bankene tilbyr.

Innenfor samme tema er jeg også opptatt av økonomien til folk i begge ender av livet. Selv sparer jeg i BSU for begge mine to mindreårige barn, og jeg sparer til min og min kones pensjonstilværelse. De fleste av oss nordmenn har meget grei økonomi i midten av livet. Men mange glemmer hvor viktig det er å få en god start, og vi glemmer ofte å spare til den dagen vi ikke lenger har inntektsgivende arbeid. Forhåpentligvis vil mine erfaringer på disse områdene være til hjelp for deg som leser dette.